Romsmagning: 3.juli, kl 19.00-21.30.

Portvinssmagning: 28.august, kl 19.00-21.30.

Begge arrangementer afholdes hos Skjold Burne Vine, Hjallesesvej i Odense. Man sørger selv for transport, frem og tilbage. Deltagerpris er kr 200,- pr person, som betales til AG ved tilmelding. Tilmelding er først gyldig, når beløbet er betalt til AG. Der kan deltage 20-22 personer pr arrangement. Arrangementerne er først-til-mølle arrangementer, hvilket betyder, at efterhånden som de respektive tilmeldinger er betalt, så reserveres pladserne. Ud over til foreningen, så åbnes der også for tilmeldinger fra personer uden for foreningen, således arrangementerne hurtigst muligt bliver fyldt op. Så få åbnet for muldvarpen og få dig tilmeldt.

Udover ovenstående arrangementer, så barsles der med, en rødvins og en whiskey smagning. Dette vil blive slået op ved en senere lejlighed.